Maria Heikkilä (Tampere)
Tradenomi
Kiina-assistentti, Avaintulos Oy
mariasusanna.heikkila@gmail.com
040-580 7948

Maria Heikkilä tuli Avaintulos Oy:n palvelukseen Kiina-ohjelmiemme projektityöntekijäksi vuonna 1998. Projektityöjaksonsa jälkeen hän työskenteli yrityksemme palveluksessa noin 4 vuotta yrityksen päätoimisena markkinointiassistenttina. Kiinaan muuttonsa jälkeen hän oli Avaintuloksen osa-aikainen Kiinan pääedustaja toimipaikkanaan Shanghai.

Maria muutti takaisin Suomeen vuonna 2008, ja siitä alkaen hän on osallistunut Avaintuloksen Kiinaan suuntautuneiden opintomatkojen suunnitteluun ja toteutukseen, Kiinassa toteutettaviin partnerihakuihin ja Aasia-ohjelmiemme projektityöpaikkojen markkinointityöhön. Tällä hetkellä Maria asuu ja työskentelee Singaporessa.

 

Irene Zheng (Shanghai, Kiina)
Representative, Avaintulos Oy
irenezheng88@gmail.com
+86-137-0165 7182

Ms. Irene Zheng on toiminut Avaintulos Oy:n Kiinan edustajana vuodesta 2000 alkaen. Hän vastaa yrityksemme Kiinan toimeksiantojen toteuttamisesta ja yhteydenpidosta kiinalaisiin asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Irene Zheng hankkii Avaintulokselle ajantasaista ja luotettavaa markkinatietoa sekä suorittaa tapaamisten ja liikeneuvottelujen tila- ja majoitusvaraukset.

 

Titta Koistinen (Turku)
Markkinoinnin suunnittelija, Avaintulos Oy
koistinen.titta@gmail.com

Titta Koistinen on toiminut Avaintuloksessa markkinoinnin suunnittelijana marraskuusta 2015 lähtien. Hän vastaa tällä hetkellä Avaintuloksen verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpidosta. Lisäksi hän muun muassa suunnittelee ja toteuttaa markkinointimateriaaleja ja tekee markkinakatsauksia.