Yrittäjä, talouspäällikkö, osakas
KTM (markkinointi)
Auskultoinut opettaja (markkinointi)
hely@avaintulos.fi
040-828 6780

Hely on Avaintuloksen perustajajäsen, ja hän on toiminut yrittäjänä 28 vuotta. Myös Helyllä on opettajan tausta, sillä hän on opettanut vuosina 1982-86 markkinointia sekä yritystaloutta ja hallintoa Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa ja kahteen otteeseen markkinointia – ensin 1980-luvun lopussa ja myöhemmin 2000-luvun alussa –Tampereen yliopistossa.

Parhaimman käytännön liike-elämän koulutuksensa Hely on saanut vuosina 1975-77 S-ryhmän kenttäkoulutuksesta ja toimimisesta Riihimäen Sokoksen tavaratalopäällikkönä vuosina 1977–79 ennen KTM-tutkinnon opintojaan. Hän toimi Keskon vaatekauppaosaston markkinointineuvojana vuosina 1979–82. Hely on vastannut koko Avaintuloksen historian ajan yrityksen taloudesta ja hallinnoinnista, joita hän on nyt siirtämässä Susannan vastuulle. Hely on ollut vahvasti mukana myös Avaintuloksen markkinointikoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa; hän on myynyt ja lähettänyt asiakkaille lähes jokaisen Avaintuloksen kustantamista kirjoista.

Hely on toiminut 2 vuotta Tampereen Akateemisten Naisten hallituksessa. Myös Lielahden Yrittäjien hallituksessa ja varapuheenjohtajana hän on toiminut 2 vuotta. Tällä hetkellä hän kuuluu lisäksi Tampereen Naisyrittäjiin.